Hiphop-tähti aiheutti vaaratilanteen ilmassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme tänäaamuna hiphop-artisti Snoop Doggyn saamasta porttikiellosta Britanniaan hänen riehuttuaan ystävineen Heathrowin lentokentällä. Nyt toinen hiphop-stara, DMX, on riehunut lentokoneessa matkalla Lontoon Heathrowilta New Yorkiin.

Lauantaina kotimatkalla ollut DMX, oikealta nimeltään Earl Simmons, alkoi uhkailla sanallisesti lentohenkilökuntaa ja kieltäytyi tottelemasta heidän ohjeitaan. Hän ei suostunut esimerkiksi kiinnittämään turvavyötään. Kapteeni otti yhteyttä poliisiin, koska hänen mielestään riehuva artisti aiheutti vaaratilanteen.

DMX pidätettiin koneen laskeuduttua New Yorkiin. Hänet päästettiin kuitenkin pian vapaaksi ja selvisi tapauksesta huomautuksella, joka jää hänen rikosrekisteriinsä. Samainen tähti ajoi taannoin autollaan New Yorkin JFK-lentokentän portin läpi ja kertoi paikalla olleille olevansa FBI-agentti. Hänet tuomittiin tempauksestaan 70 päiväksi vankeuteen.