Paris Hiltonista tehtiin pilkkalaulu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirineitokainen Paris Hilton sai äskettäin kokea Pinkin Stupid Girls -kappaleen ivaa. Nyt pilkka jatkuu uudella kappaleella Everything That is Wrong with America Today (aka The Paris Hilton Song), jonka takaa löytyy koomikko nimeltä Mark Manne.

Kappaleen ensiesitys kuultiin viikonloppuna New Yorkissa. Sen sanoissa koomikko ei jätä mielipidettään arvailujen varaan. Vapaasti suomennettuna kappaleessa lauletaan:

– Paris, haluan lyödä sinua mailalla kasvoihin, koska hemmottelet koiraasi ja sitten luovut hänestä koska hän on liian lihava. Sinun on täytynyt maksaa elokuvastudiolle, jotta he tekivät House Of Wax -elokuvan, koska sinulla ei ole lahjoja, et osaa näytellä, etkä osaa laulaa. Et ole kaunis, etkä kuuma, etkä edes kiinnostava.

– Paris Hilton, miksi edes tiedän nimesi? Johtuuko se lyhyestä hameesta? Ei! Leidit landella ohjelmasta? Ei! Vaan koska harrastat seksiä minkä kanssa tahansa. Olet niin ilkeä, vihreä amatööripornokuningatar. Mene pois, mene vain pois täältä. Häivy.

Paris koki vastoinkäymisen myös äitienpäivänä, kun hänen äitienpäivälahjaksi ostamansa arvokkaat lahjat päätyivät vorojen käsiin hänen vanhempiensa kodin edustalta. Kuriiri oli tuomassa lahjoja Hiltonien asunnnolle, kun hän laski paketit maahan soittaakseen ovikelloa.

Samaan aikaan ohikulkeva auto pysähtyi paikalle ja pakeni lahjat mukanaan. Paketissa oli lähes 10.000 dollarin edestä tuotteita, kuten Christian Diorin kengät, aurinkolasit, käsilaukku ja hajuvesi. Paris oli valinnut ostokset neljän tunnin intensiivisellä shoppailureissulla.