Paul McCartney eroaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Beatles -yhtyeen jäsen Paul McCartney ja hänen vaimonsa ex-malli Heather Mills hakevat avioeroa neljän vuoden avioliiton jälkeen. Pariskunta on yhdessä päättänyt lopettaa liittonsa. He ovat brittilehdistön mukaan asuneet erossa jo viikkojen ajan.

– Olemme yrittäneet todella kovasti saada suhdettamme toimimaan jokapäiväisen paineen alla, mutta joudumme ikäväksemme ilmoittamaan erostamme. Normaalin suhteen ylläpitäminen ei ole yksityiselämämme loukkauksien takia mahdollista, pariskunta sanaili yhteisessä tiedotteessaan.

Tiedotteessa oli havaittavissa selvä sivallus median suuntaan. Pariskunta vaati myös jälkikasvunsa yksityisyyttä.

– Olemme aktiivisesti yrittäneet suojella lapsiemme yksityisyyttä. Avioero on vaikea tilanne muutenkin, mutta pienen lapsen kanssa sen läpikäyminen julkisuudessa on äärimmäisen stressaavaa. Toivomme tyttäremme puolesta, että meille annetaan nyt tilaa käydä vaikea prosessi läpi.

Pariskunta avioitui kesäkuussa 2002 hulppeissa 3 miljoonaa dollaria maksaneissa häissä Irlannissa. Heidän yhteinen tyttärensä Beatrice Milly syntyi lokakuussa 2003. Paul McCartney ja Heather Mills tapasivat hyväntekeväisyystyönsä kautta.