Lordi rikkoo ennätyksiä Ateenassa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Euroviisuedustaja Lordi on tehnyt jo monella tapaa viisuhistoriaa. Yhtye on ensimmäinen rajoja oikeasti rikkova viisuesiintyjä vuosikausiin ja tästä syystä se onkin saanut liikkeelle ennätysmäärän toimittajia.

Järjestäjät odottivat Ateenaan korkeintaan 2.000 media-alan ihmistä, mutta heitä saapuikin Lordin ansiosta paikalle ennätysmäiset 2.600. Esimerkiksi Aamulehden haastattelema maineikkaan The Times-lehden rock-kriitikko Pete Paphides saapui paikalle tehdäksen vain yhden jutun – Lordista.

– Tänä vuonna tapahtuma on poikkeuksellisen mielenkiintoinen juuri Lordin vuoksi, Paphides kertoi lehdelle.

Euroviisujen kulta-aika on eittämättä ohi ja koko instituutio on kärsinyt viime vuosina reilusti inflaatiota. Suomalainen Lordi on nyt kuitenkin puhaltanut aivan uutta henkeä koko tapahtumaan ja saanut myös nuoret kiinnostumaan ”vanhuksille suunnatusta iskelmälaulukilpailusta”.