Robbie Williams lopettaa kiertueet?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Robbie Williams on kertonut suunnittelevansa keikkailun lopettamista ainakin kiertueiden osalta kuluvan vuoden maailmankiertueen jälkeen. Entisen Take That -tähden Etelä-Afrikasta huhtikuussa alkanut maailmankiertue on parhaillaan käynnissä ja päättyy vasta joulukuussa Australiaan.

Williams on siis tien päällä noin kahdeksan kuukauden ajan, joten ei ole ihme, että hän suunnittelee kiertue-elämän lopettamista. Lopullisesti hän ei ilmeisesti ole kiertueitaan jättämässä, mutta tauko tulee olemaan todella pitkä.

– En lähde kiertueelle ainakaan pitkään aikaan tämän kiertueen jälkeen. Minulle tämä turnee on vuoden pituinen juhla sille, mitä olen saavuttanut sooloartistina. Tämän jälkeen sanon kaikille kiitos, sillä en tule olemaan kiertueella pitkään aikaan, Robbie kertoi Entertainment USA -lehdelle.