Koko Suomi jännittää Lordin menestystä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan käynnissä oleva Euroviisujen finaalilähetys on saanut suomalaiset kokoontumaan sankoin joukoin yhteen televisioruutujen ja valkokankaiden eteen. Aiemmin päivällä huonosti päättynyt Suomen joukkueen jääkiekko-ottelu on suunnannut toiveet nyt Lordin menestykseen.

Pieni kierros Helsingin ja Tampereen ravitsemusliikkeissä osoitti, että monet kahvilat, baarit ja ravintolat ovat järjestäneet Euroviisuvalvojaisiaan. Myös muutamissa discoissa discomusiikki on saanut tauota viisufinaalin ajaksi. Kaupungilla liikkui myös selvästi normaalia lauantai-iltaa vähemmän kansaa.

Ensimmäistä kertaa historiassa Euroviisufinaalia seurataan Suomessa näin suurella jännityksellä. Lordi esiintyy numerolla 17, eli arviolta hieman ennen puoltayötä.