Lordin siviilikuvat haluttua tavaraa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalainen sanomalehti Aftonbladet pyytää etusivullaan lukijoilta lähettämään Lordin valokuvia, joissa hänellä ei ole maskia kasvoillaan.

Aftonbladet kysyy lukijoiltaan: ”Har du bilder på Lordi – utan mask? Onko sinulla valokuvia Lordista ilman naamiota?”.

Lordin ympärillä pyörivä mediasirkus aiheuttaa vääjäämättä myös kansainvälistä kiinnostusta myös hänen siviiliminänsä selvittämiseen. Suomalaisen iltapäivälehden taannoin julkaisemat kuvat koiriaan ulkoiluttaneesta siviiliasuisesta Lordista ovat varmasti kuumaa kauppatavaraa Euroviisumenestyksen jälkeen.

Lordi johtaa brittiäänestystä!

Britannian yleisradioyhtiö BBC:n verkkosivuilla on ollut tämän viikon ajan käynnissä pienimuotoinen Euroviisuäänestys, jossa on tosin mukana vain kuuden viisumaan kappaleet.

Lordi on saanut peräti 80 prosenttia äänistä, kun niitä on annettu yhteensä 12.733 kappaletta. Samassa äänestyksessä mukana olevaa Ruotsin edustaja Carolaa kannattaa vain 4,42 prosenttia äänestäjistä.

Lordin menestystä on käsitelty omana uutisenaan jopa BBC:n televisiouutisissa saakka. Yhtye on hyvin esillä myös muualla maailmassa.

Vedonlyöntitoimistot laskevat kertoimiaan

Vedonlyöntitoimistojen mukaan Lordin mahdollisuudet pärjätä tämän illan finaalissa ovat hyvät. SportingOdds.com ja Centrebet.com uskovat Lordin sijoittuvan viidenneksi, kun Skybet.com sijoittaa Suomen jopa voittajaksi. Lordin kanssa yhtä pienellä kertoimella ovat myös Romania ja Bosnia Herzegovina.