Kuinkas kukkahatut nyt laitetaan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen valitessa omaa Euroviisuedustajaansa maaliskuun alussa nostivat tietyt kansanosat suuren julkisen metelin siksi, että Lordi ei ollut heidän mielestään oikea valinta edustamaan Suomea kisassa. Osa lupasi muuttaa pois Suomesta, jos Lordi pärjäisi. Nyt heidän onkin jo aika pakata laukkunsa ja suunnata lentokentälle.

Suurin osa niin sanotuista kukkahattumummoista olisi halunnut nähdä Suomen edustajana italiaksi kisakappaleensa esittäneen Tomi Metsäkedon. Onneksi kansa puhui, ja kisaan valittiin raikas Lordi. Kaiken lisäksi jokin todellisuudesta vieraantunut kansanosa meni pyytämään jopa presidentti Tarja Halosta estämään Lordin esiintyminen finaalissa.

Euroviisukilpailun ennätysmäisen murskavoiton jälkeen Lordin vastustajat ovat olleet kovin hiljaa kotimaisilla keskustelupalstoilla. Kritiikkiä ei ole juurikaan näkynyt ja kukkahatut taitavat olla naulassa sen aikaa, kun mummot juhlivat Lordin historiallista voittoa baaritiskeillä. Mummojen mielipiteet muuttuvat ilmeisesti tunnelman mukaan.

Suomi voitti kisan ennätysmäisellä 44 pisteen erolla Venäjän kilpailukappaleeseen. Britannian surkea Pikku-G -kopio Daz Sampson sai toiseksi vähiten pisteitä ja päätyi sijalle 19. Eilisen illan perusteella Liettuan viisusta on tulossa kesän kuuma hitti Suomessa.

Tilaa Lordin melodinen Hard Rock Hallelujah soittoääni!

Lue Lordin haastattelu tästä tai kuuntele koko haastattelu podcastina!