Kuuntele Lordin haastattelu Stara.fi podcastissa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara.fi:n podcastin vieraana Lordi, jota haastateltiin muutamia viikkoja ennen historiallista Euroviisuvoittoa. Puolen tunnin jutustelun aikana Lordi kertoo päätymisestään musiikin pariin ja paljon muuta mielenkiintoista.

Kuinka yhtyeen uudelle levylle saatiin mukaan maailmankuuluja heavytähtiä? Miten Lordi alkoi fanittamaan esikuvaansa KISS-yhtyettä? Entä kuinka Lordi päätyi käyttämään näyttäviä monsterimaskeja? Vastaukset löytyvät podcastista!

Syvenny Lordin maailmaan ja kuuntele Stara.fi:n podcast tästä!

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat