Nirvana-fanit raivostuivat musiikkivideosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Legendaarisen Nirvana-yhtyeen fanit ovat raivostuneet Red Hot Chili Peppersille yhtyeen uuden musiikkivideon takia. Fanien mielestä RHCP esittää Dani California -kappaleensa videossa halventavan parodian Kurt Cobainista.

Videossa RHCP on pukeutunut useiden tunnettujen yhtyeiden tyylisesti. Mukana ovat muiden muassa Elvis Presley, Prince, Beatles, Sex Pistols ja Nirvana. Kyseisessä kohtauksessa Anthony Kiedis esittää Kurt Cobainia, jonka edessä oleva kynttilä puhalletaan sammuksiin.

Videon ohjaajan Tony Kayen mukaan yhtye ei ole halunnut halventaa ketään ja siksi he pyysivät kohtaukseen jopa luvan Nirvanan ex-rumpali Dave Grohlilta. Kayen mukaan erityisesti yhtyeen basisti Flea halusi varmistaa että kaikki olisivat tyytyväisiä.

– Flea kysyi Dave Grohlilta lupaa siihen. Dave suostui, koska Nirvanassa oli kyse hauskanpidosta, Kaye kertoi.