Star Wreckin tekijöiltä uusi elokuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen harrastajaryhmä julkaisi viime vuonna loistavan vastaanoton saaneen Star Wreck – In The Pirkinning -elokuvan. Nyt ryhmä on kertonut työstävänsä seuraavaa elokuvaa. Ensimmäisen leffan tuotanto kesti seitsemän vuotta, mutta seuraava elokuva valmistuu nopeammassa tahdissa.

Ryhmän seuraavan elokuvan nimi on Iron Sky. Leffa tullaan tekemään esikoista vakavammalla asenteella ja tiimissä on nyt mukana myös ammattilaisia. Tuotantoyhtiö Energia Productionsin mukaan leffa on yhdistelmä komediaa ja sci-fiä. Odotukset ovat Star Wreckin saavutusta korkeammalla.

Jatko-osa Star Wreckille on haudattu ainakin toistaiseksi, mutta tekijät ovat luvanneet palata aiheeseen myöhemmin. Tähän mennessä esikoista on ladattu internetistä huimat neljä miljoonaa kertaa.