Suomi sekosi Lordista ja viisuvoitosta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomi juhlii parhaillaan historian ensimmäistä Euroviisuvoittoaan railakkaasti. Esimerkiksi Tampereella kadut ovat täyttyneet tuhansista juhlijoista, kun kansa on siirtynyt juhlistamaan uskomattoman hienoa voittoa kaduille.

Sadat autot ovat ruuhkauttaneet keskustan kadut ja lähes jokaisesta ajoneuvosta raikaa täysillä Lordin voitokas Hard Rock Hallelujah -kappale, jota säestävät kymmenien autojen merkinantovälineet. Osasta autoja heiluvat lisäksi lukuisat erilaiset liput.

Juuri nyt ilmassa on selvästi samanlainen tunnelma kuin vuonna 1995 Suomen voitettua jääkiekon MM-kultaa.

Hyvä Lordi, hyvä Suomi!

Tilaa Lordin melodinen Hard Rock Hallelujah soittoääni!

Lue Lordin haastattelu tästä tai kuuntele koko haastattelu podcastina!