Lordi: Euroviisuja ei Rovaniemelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Keskustelu ensi vuoden Euroviisujen paikkakunnasta käy parhaillaan kuumana. Moni on ehdottanut Rovaniemeä, mutta tänään lehdistötilaisuudessa esiintynyt Mr. Lordi ei pidä kotikaupunkiaan kovinkaan mahdollisena paikkana ensi vuoden kisoille.

– Täytyy muistaa, että meillä ei ole tähän minkäänlaista sananvaltaa. Me nähtiin Ateenassa se meininki, ja jos nyt järjellä ajatellaan, niin täytyy pitää housut jalassa ja järki kädessä. Me nähtiin kuinka helvetisti siellä oli porukkaa. Jo Hartwall Areena ja Messukeskus voivat tehdä tiukkaa.

– En olisi voinut kuvitella kuinka hillitön hulabaloo siellä on. Siihen tarvitaan valtava alue. Rovaniemen Lappia-talo ei siihen ihan riittäisi, niin surullista kun se onkin. Voi olla et myös Hjallis joutuu rakentamaan lisärakennuksia Hartwall Areenalle.

Viisujen kansainvälinen juontajavalinta oli yhtyeellä jo mietittynä.

– Kyllä me halutaan, että Jaana ja Heikki juontaa tietysti.

Saksalainen Bild-lehti on julkaissut Mr. Lordin kuvan kannessaan. Yhtye ei luonnollisestikaan ollut tästä kovin innoissaan.

– Eihän vanhoille kuville voi mitään. Ne on kymmenen vuotta vanhat kuvat. Ei sille mitään mahda. Joku urpo kuvan ottaja on halunnut lyödä rahoiksi eikä ole kunnioittanut pyyntömme, Mr. Lordi kommentoi.

Yhtyeen keulahahmon siviilikuvia on julkaistu myös ruotsalaisessa Aftonbladetissa ja australialaisessa Sydney Herald Mailissa.