Vetoomus: Kukkahattutädit pois Euroviisuista!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Internetissä on julkaistu vetoomus, jossa vaaditaan ettei viime vuoden Yleisurhailun MM-kisojen kaltainen fiasko ja kansallinen häpeä toistuisi ensi vuonna Suomessa järjestettävissä Euroviisuissa. Vetoomuksessa vaaditaan esimerkiksi, ettei kukkahattutätejä päästetä sekaantumaan viisujen järjestelyihin.

”Ammattilaiset asialle: Suomessa on kymmeniä kansainvälisesti tunnustettuja viihdealan ammattilaisia, jotka ovat tähän saakka karttaneet Euroviisuja kuin Lordi kasvisruokaa. Suomalaisia kukkahattutätejä ei saa päästää koskemaan tulevien Euroviisujen järjestelyihin. Emma-gaalojen tuottajille, Yleisradion fiilistelijöille, Matti Vanhaselle ja MM-kisojen organisaatiolle porttikielto tapahtumaan. ”

Juontajiksi ehdotetaan Jaana Pelkosta ja Marco ”Nami nami” Bjurströmiä ja grafiikkaosastolle nuoria osaajia Ylen grafiikkaosaston sijaan. Lisäksi Euroviisujen pitopaikaksi ehdotetaan Rovaniemeä ja vetoomuksessa vaaditaan kunniaa voitosta Lordille, ei Suomelle.

Vetoomuksen on kahdessa päivässä allekirjoittanut jo 240 kansalaista.