Lordi-adressin allekirjoittanut yli 110.000 kansalaista!

Viihdeuutiset · Stara.fi

7. päivää -lehti julkaisi tuoreimmassa numerossaan Euroviisuvoittaja Lordin keulahahmo Tomi Putaansuun kasvokuvan, vaikka artisti oli pari päivää aiemmin pyytänyt, ettei media julkaisisi siviilikuvia hirviöyhtyeen jäsenistä.

Kansa raivostui kuvan julkaisusta niin, että internetiin perustetun ”7 Päivää lehti boikottiin” -adressin on lyhyessä ajassa allekirjoittanut jo huimat 110.000 kansalaista ja määrä kasvaa useilla tuhansilla tunnissa.

Adressin alulle pannut nimimerkki Iksu69 kirjoittaa etusivulla odottavansa adressiin tuhatta nimeä. ”Jos kirjoituksia tulee yli 1.000 lähetän tämän 7. päivää toimitukselle omalla nimelläni”. Nyt tuo rajapyykki on ylitetty jo 110 kertaisesti.

Myös ainakin Aamulehti ja Hämeen Sanomat ovat julkaisseet sivuillaan Mr. Lordin siviilikuvan.