Lordi-kuvista mielenosoitus tänään Helsingissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

7. päivää -lehden toimituksen edustalle ollaan järjestämässä mielenosoitusta tänään iltapäivällä, Helsingin Sanomat uutisoi. Mielenosoituksella vastustetaan Seiskan päätöstä julkaista Lordin keulahahmo Tomi Putaansuun valokuva lehden kannessa.

Kuvien takia käynnistetty ”7 Päivää lehti boikottiin” -adressi on kerännyt tähän mennessä jo yli 180.000 nimeä.

Lordin Euroviisuvoittoa juhlistetaan tänään illalla suurella kansanjuhlalla Helsingin Kauppatorilla. Tilaisuus alkaa kello 18.00, ja musiikkiesityksiä kuullaan kahdeksasta eteenpäin. TV2 lähettää tapahtuman suorana kahdessa osassa alkaen kello 20.00. Lordin lisäksi tapahtumassa esiintyy myös muita kotimaisia esiintyjiä.

PÄIVITYS KELLO 16:30:

Paikalla vierailleen silminnäkijän mukaan mielenosoitus kutistui muutaman ihmisen pienimuotoiseksi mielenilmaukseksi. Paikalla oli Yleisradio tv-ryhmän ja kolmen poliisipartion lisäksi vain muutama mielenosoittaja.