Lordi räjäytti kansanjuhlan tunnelman

Viihdeuutiset · Stara.fi

Euroviisuvoittaja Lordin räväkkä esiintyminen Euroviisujen voiton kunniaksi järjestetyssä kansanjuhlassa suorastaan räjäytti tunnelman Helsingin Kauppatorilla. Esitystä saapui katsomaan huimat 80.000 kansalaista ja tunnelma oli todella riehakas.

Lordi piti myös tavaramerkkinsä, eikä puhunut kameroiden edessä suomea. Hän tyytyi huutamaan kappaleiden välissä vain ”Suomi!”, mutta ensimmäisen kappaleensa aikana hän meni hieman pidemmälle ja huusi ”Hyvä Suomi!”.

Pyrotekniikan ja suurilla näyttöruuduilla nähtyjen kuvien perusteella näytti kuin lava ja sen edusta olisi ollut yhtä liekkimerta. Pyrotekniikan lisäksi esityksen jälkeen nähtiin myös oikea ilotulitus.

Presidentti Tarja Halonen luovutti kappaleiden välissä Lordille Suomalaisen työn liiton pronssisen avainlipun. Presidentti itse kätteli jokaisen yhtyeen hirviön ja perusteli palkinnon luovutusta toteamalla Lordin olevan ”suomalaista laatutyötä!”.

Vain tuntia aikaisemmin paikalle saapunut juhlakansa rikkoi joukkokaraoken maailmanennätyksen peräti 30.000 laulajalla. Uusi ennätys on 80.000 laulajaa.

HUOM! Uutinen päivittyy