Paris Hiltonin kuuma musiikkivideo netissä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paris Hilton julkaisee ensimmäisen levynsä ensi syksynä, kunhan ensin selvitellään mahdollisuuksia saada mukaan Parisin versio Gnarls Barkleyn Crazy-megahitistä. Paris haluaa kyseisen kappaleen mukaan levylleen hinnalla millä hyvänsä.

Albumin ensimmäinen singlelohkaisu on Stars Are Blind, jonka musiikkivideota on luonnollisesti odotettu jo kovasti. Äskettäin uutisoitiin Paris Hiltonin paljastaneen itsensä tämän nimenomaisen musiikkivideon kuvauksissa, kun hänen bikiniensä yläosa sattui valahtamaan alas.

Nyt Kalifornian Malibussa kahdessa päivässä kuvattu musiikkivideo löytyy internetistä. Videon on ohjannut Chris Applebaum, joka on työstänyt myös muun muassa Rihannan ja Natasha Bedingfieldin musiikkivideoita.

Katso Stars Are Blind -musiikkivideo tästä tai tästä!