Jessica Alba sai Lindsay Lohanin roolin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Jessica Alba on korvannut Lindsay Lohanin komediaelokuvassa Bill. Lindsay jätti leffaprojektin vedoten aikatauluongelmiin ja elokuvan tuottajat ovat nyt valinneet hänen tilalleen Alban, Variety-lehti uutisoi.

Alban lisäksi elokuvaa tähdittävät Aaron Eckhart, Elizabeth Banks ja Timothy Olyphant. Leffan kuvaukset alkavat jo tällä viikolla.

Elokuva kertoo epäonnisesta miehestä, joka on kyllästynyt työhönsä ja löytää vaimonsa sängystä paikallisen televisiokanavan säämiehen kanssa. Lopulta hän löytää kuitenkin elämälleen tarkoituksen.

Viime viikolla Alba kertoi haluavansa ruskettaa rintojaan Euroopan aurinkorannoilla, mutta pelkäävänsä paparazzien nappaavan hänestä kuvia yläosattomissa. Hän haluaisi ruskettaa itseään elokuussa alkavien Fantastic Four jatko-osan kuvausten takia.

Jenkkihuhujen mukaan Lindsayn vetäytymisen syynä ei todellisuudessa olisi aikatauluongelmat, vaan hänen mielestään Bill -leffan ohjaaja ei ole tarpeeksi nimekäs. Lindsayn seuraava elokuvaprojekti on Georgia Rule, jossa nähdään myös Jane Fonda ja Felicity Huffman.