Paris Hilton pakeni kolaripaikalta. Katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirimiljonääri Paris Hilton toilaili Los Angelesin trendikkäällä Robertson Boulevardilla shoppailureissunsa jälkeen. Hän yritti ajaa paikallisessa parkkihallissa Range Rover -maasturiaan ulos parkkiruudusta, kun hän perutti takana olleen henkilöauton perään.

Tapausta todistivat useat paparazzit ja videokuvaajat, jotka tosin saivat Hiltonin keskittymiskyvyn herpaantumaan. Paria sekuntia ennen törmäystä eräs kuvaaja tiedusteli Parisilta hänen shoppailukuulumisiaan. Törmäyksen jälkeen Paris ei noussut autostaan, vaan pysähtyi hetkeksi paikalleen ja kaasutteli sen jälkeen kovaa vauhtia ulos parkkihallista.

Molemmat autot saivat törmäyksessä pieniä pintavaurioita. Kalifornian lakien mukaan kolaripaikalta pakeneminen on rikos, josta maksimirangaistus on peräti kuusi kuukautta vankeutta. Lisäksi Paris ajoi autoaan ilman turvavyötä, mikä on myös lain vastaista.

Hiltonin tiedottajan mukaan Paris jätti yhteystietonsa kolaroimansa auton tuulilasin sijaan parkkihallin henkilökunnalle. Hänen mukaansa Paris myös käyttää turvavyötä aina ajaessaan.

Viime vuoden marraskuussa Paris ja hänen silloinen poikaystävänsä Stavros Niarchos pakenivat myös kolaripaikalta, kun Stavros ajoi loisto-Bentleyllään kuorma-autoa päin. Vain pari päivää sitten Paris jäi kiinni pysäköinnistä invalideille tarkoitettuun parkkiruutuun.

Katso video kolaroinnista tästä!