Jennifer Lopez: En ole raskaana!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähti Jennifer Lopez on kiistänyt julkisuudessa esitetyt tiedot hänen raskaudestaan. Laulaja-näyttelijä on samalla myöntänyt yrittäneensä tulla raskaaksi jo kuukausien ajan, mutta vielä yritykset eivät ole tuottaneet tulosta.

Laulaja Marc Anthonyn kanssa naimisissa oleva J.Lo kertoi asiasta avoimesti gaalatilaisuudessa Yhdysvalloissa.

– Huhut raskaudestani ovat aina yhtä voimakkaita, mutta aina yhtä väärässä, Jennifer Lopez kertoi Women In Film Crystal Awards -tapahtumassa.

Jenniferille on tarjottu Sue Ellenin roolia tulevassa Dallas -televisiosarjaan perustuvassa elokuvassa. Hän ei ole kuitenkaan vielä suostunut rooliin. Lopez on keskustellut epäröinnistään JR Ewingin rooliin kiinnitetyn John Travoltan kanssa.

– Hän kysyi minulta, että otanko roolin. Vastasin hänelle, että luulen ottavani, mutta mitään ei ole vielä ”kiveen kirjoitettu”. Sue Ellen oli texasilainen kaunotar, ja luulen sopivani siihen rooliin, J.Lo vihjaa.