Jennifer Lopez: En ole raskaana!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähti Jennifer Lopez on kiistänyt julkisuudessa esitetyt tiedot hänen raskaudestaan. Laulaja-näyttelijä on samalla myöntänyt yrittäneensä tulla raskaaksi jo kuukausien ajan, mutta vielä yritykset eivät ole tuottaneet tulosta.

Laulaja Marc Anthonyn kanssa naimisissa oleva J.Lo kertoi asiasta avoimesti gaalatilaisuudessa Yhdysvalloissa.

– Huhut raskaudestani ovat aina yhtä voimakkaita, mutta aina yhtä väärässä, Jennifer Lopez kertoi Women In Film Crystal Awards -tapahtumassa.

Jenniferille on tarjottu Sue Ellenin roolia tulevassa Dallas -televisiosarjaan perustuvassa elokuvassa. Hän ei ole kuitenkaan vielä suostunut rooliin. Lopez on keskustellut epäröinnistään JR Ewingin rooliin kiinnitetyn John Travoltan kanssa.

– Hän kysyi minulta, että otanko roolin. Vastasin hänelle, että luulen ottavani, mutta mitään ei ole vielä ”kiveen kirjoitettu”. Sue Ellen oli texasilainen kaunotar, ja luulen sopivani siihen rooliin, J.Lo vihjaa.

Uusimmat