Stara kerrostalo

Viihdeuutiset

Harvinaisen rehellinen vuokrailmoitus Torissa: ”Vuokrataan yksiö Nekalasta…”

Asuntojen ja autojen myynti- ja vuokrailmoituksissa pyritään lähes poikkeuksetta antamaan kohteesta todellista parempi kuva muun muassa siivoamalla ne putipuhtaaksi ennen kuvaamista ja värittämällä tarinaa vielä sopivasti positiivisilla adjektiiveilla. Poikkeus vahvistaa kuitenkin säännön.

Nyt luokiteltujen ilmoitusten Tori.fi-verkkopalvelussa on ilmoitus, jolla vuokrataan Tampereen Nekalassa sijaitsevaa yksiötä.

– Vuokrataan yksiö lähellä keskustaa ja yliopistoa. 30m2, 450e/kk, kakluuni + sähkölämmitys, pesukone yhtiön tiloissa, vesi kulutuksen mukaan. Vakuus 2kk:n vuokra, kotivakuutus ja luottokelpoisuus vaaditaan. Vapautuu 1.2.2017, ilmoituksessa todetaan.

Helmikuun alussa vapautuvaa asuntoa markkinoimaan on otettu ja julkaistu myös valokuvia, jotka kuitenkin poikkeavat selvästi tavanomaisista. Ne ovat nimittäin tavallista realistisempia poikamiesboksin kuvia. Kuvissa tiskipöytä notkuu tyhjistä olutpulloista, olohuone on sekaisin ja sen nurkassa lojuu levysoitin ja kasa levyjä.

Viihdeuutiset

Järkyttävä video rakentamisesta Tuusulassa: ”Eihän näitä ole edes muurattu kiinni!”

Suomessa on käyty viime vuosina alati vilkastuvaa keskustelua heikosta rakentamisesta, sillä huolimattomuus ja kiire aiheuttavat isoillekin rakennustyömaille runsaasti rakennusvirheitä. Uudiskohteesta asunnon ostava joutuu yhä useammin reklamoimaan erinäisistä seikoista.

Eilen Facebookissa julkaistiin video Tuusulan Kievarinkaareen Hartelan vasta valmistuneen kerrostalon edustalta, jossa myrsky oli kaatanut suurikokoisen piharakenteen maahan.

Facebook
Facebook

Romahtaminen paljasti rakennelman perustuksista uskomattoman näyn. Harkkoja ei nimittäin oltu kiinnitetty mitenkään toisiinsa esimerkiksi asianmukaisella betonivalulla. Harkkoja pystyi nyt kuka tahansa irrottelemaan ja siirtelemään vaikka paljain käsin.

Videolta nähdään, että suurikokoinen puurakenteinen seinämä ei ollut käytännössä mitenkään kiinni alustassaan. Kaatumisesta aiheutui vakava vaaratilanne ohikulkijoille, sillä ihmisen jäädessä rakenteiden alle olisi tapaus voinut johtaa kuolemaan.

Koti & Asuminen Viihdeuutiset

Pienen asunnon omituinen ratkaisu – vessa keittiökaapissa

Suurkaupungeissa joutuu luopumaan omasta tilasta asuntoja vuokratessa. Koska asuntojen vuokrat ovat järisyttävän korkeita, joutuvat ihmiset jakamaan huoneistoja kämppäkavereiden kanssa tai tinkimään perusmukavuuksista.

Lontoon Hendonissa on tullut vuokralle huone, jossa on erikoinen vessaratkaisu. Toiletti on nimittäin piilotettu keittiönkaappiin. SpareRoom-sivuston esittelemää kohdetta voi vuokrata 167 euron viikkohintaan, Evening Standard -lehti uutisoi.

Asunnon jakamisen sijaan ihmiset voivat vuokrata nykyisin mikroasuntoja, jotka on sisustettu hotellihuoneiden tyyliin. Esimerkiksi Manhattanille rakennetut 30-neliöiset asunnot on varustettu kodinkoneilla, säilytystilalla ja parvekkeella. Älykäs sisustaminen tekee asunnosta kompaktin ilman, että vessaa tarvitsee sijoittaa keittiönkaappiin.