Technicolourin uusi kappale netissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen rockpumppu Technicolour on julkaissut seuraavan levynsä ensimmäisen kappaleen internetissä. Can I Get To Heaven -kappale on kuultavissa ilmaiseksi yhtyeen levy-yhtiön Jukeboksissa.

Biisiä ei julkaista lainkaan kaupallisena singlenä, mutta se löytyy Technicolourin seuraavalta albumilta. Stara.fi:n saamien tietojen mukaan levyn työnimi on tällä hetkellä People ja levy tullaan julkaisemaan syys-lokakuussa. Albumi on tällä hetkellä viimeistä studiosessiota vaille valmis.

Voit kuunnella Can I Get To Heaven -kappaleen tästä! Technicolour raportoi Staran podcasteissa kuulumisia niin sanotusti esiripun takaa, eli keikkabusseista ja takahuoneista. Hyppää Technicolourin kyytiin tästä!

Myös Beagon -yhtye on julkaissut ilmaista materiaalia. Yhtyeen uusi Countryside -single on ladattavissa ilmaiseksi yhtyeen verkkosivuilla osoiteessa www.beagon.net.