Julkkikset juhlivat Ruisrockissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruisrock-festivaalin loppuunmyyty lauantai sujui perjantain tapaan helteisissä tunnelmissa. Ruissaloon oli saapunut järjestäjien mukaan 25.000 katsojaa.

Päivän kohokohdiksi esiintyjäpuolella nousivat Maija Vilkkumaa, The Rasmus, Don Johnson Big Band ja illan pääesiintyjä Mew. The Rasmusta oli saapunut fanittamaan tyttöjä aina Italiasta saakka.

Esiintyjien lisäksi tapahtuma kokosi vip-tiloihin runsaan otoksen lomailevia julkkiksia. Festaritunnelmista nauttivat muiden muassa Huuma-ohjelman rakastunut parivaljakko Nina Herala ja Lorenz ”Lore” Backman. Juhlatuulella ollut Lore kantoi seurueen pöytään juomaa kahmalokaupalla.

Radio NRJ:n aamuohjelman jättänyt ja kanavan ohjelmapäälliköksi siirtynyt Sami Tenkanen kertoi olevansa heinäkuun töissä, koska silloin toimistolla on mahdollisimman rauhallista. Julkkiskokki Hans Välimäki puolestaan kertoi Chez Dominique -ravintolansa muuttavan pian uusiin tiloihin.

The Rasmuksen keikkaa fiilisteli ystäviensä kanssa myös NHL-kiekkoilija Ville Nieminen. Kapasiteettiyksikön Andu oli saapunut fanittamaan Mewiä ja The Cardigansia. Timo Rautiaisen keikalla rummuissa nähtiin näyttelijä Jussi Lampi. Lisäksi paikalla hengaili sekalaisia poliitikkoja europarlamentaarikko Alexander Stubbin johdolla.

Festivaalin turvallisuusjohtaja Nils Andersonin mukaan helle ole aiheuttanut normaalista poikkeavia haavereita. Yleisradion uutisten mukaan perjantaina tehtiin poliisille kaksi ilmoitusta raiskauksesta ja kolme henkilöä kuljetettiin putkaan.