Supertähti Johnny Depp Staralle: Olin todellinen idiootti!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Keskiviikkona ensi-iltansa Suomessa saavan Pirates Of The Caribbean: Kuolleen miehen kirstu -elokuvan päätähti Johnny Depp kertoi Stara.fi:lle olleensa nuorempana todellinen idiotti.

Lontoossa tapaamamme supertähti tunnettiin aiemmin räväkkänä naistenmiehenä, jonka käsipuolessa totuttiin näkemään toinen toistaan kauniimpia näyttelijöitä ja supermalleja. Rock-urasta haaveillut indie-näyttelijä selvityi alkoholi- ja huumeongelmistaan ja pääsi lopulta oikean perhe-elämän makuun.

Depp rauhoitti elämäntyylinsä, kun hän tapasi ranskalaisen laulaja-näyttelijä Vanessa Paradisin vuonna 1998. Pariskunta muutti Los Angelesista Pariisiin ja perusti perheen. Heillä on nykyisin kaksi lasta, seitsemänvuotias Lily-Rose ja nelivuotias Jack.

– Olin ennen perheeni perustamista idiootti, joka tuhlasi aikaansa turhanpäiväisiin asioihin. Lasten saaminen ja isyys ovat muuttaneet minua ihmisenä. Vastasyntyneen lapsen näkeminen avasi silmäni, Depp kertoi Staralle.

– Tiedän nyt, kuka olen. Vaimoni ja lapseni ovat luoneet perheen ja kodin tunteen, josta on tullut elämäni perusta. Lasten kanssa on mukava kokeilla erilaisia asioita. Me leikimme ahkerasti esimerkiksi barbeilla – tai ainakin minä leikin, hän nauraa.

Lue koko haastattelu tästä!