Ankkarock luottaa amerikkalaiseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Festarikesän päättävä Ankkarock tarjoaa tänä vuonna ulkomaista mättöä lähinnä Pohjois-Amerikasta. Vantaan Korsossa 5.-6.8.2006 järjestettävän tapahtuman ulkomaisista vieraista vain kolme on Skandinaviasta, kun viisi on puolestaan Atlantin toiselta puolelta.

Yhdysvaltalaisista tähdistä Ankkarockissa esiintyvät Ministry, CKY, Dropkick Murphy’s sekä yhdysvaltalais-irlantilainen Flogging Molly. Lisäksi mukana on kanadalainen Danko Jones. Ruotsista paikalle saapuvat Backyard Babies ja Opeth sekä Norjasta Turbonegro.

Kotimaan hittinimistä Ankassa esiintyvät muiden muassa The Rasmus, PMMP, Hanoi Rocks, Children Of Bodom, Disco Ensemble, Don Johnson Big Band, Poets Of The Fall, Tiktak ja Apulanta. Tuoreimpina kiinnityksinä esiintyjälistalle on kiinnitetty punk-bändi No Shame sekä Ruisrockissakin nähty heavypumppu Mirror of Madness.

Ankkarock haluaa muistuttaa, että tänäkin kesänä lukuisilla kotimaisilla festivaaleilla on liikkunut väärennettyjä pääsylippuja.