Johnny Depp muuttaa yksityiselle saarelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Johnny Depp muuttaa perheineen asumaan yksityiselle saarelle. Taannoin Ranskaan elämänkumppaninsa, artisti Vanessa Paradisin, luo muuttanut elokuvatähti haluaa kasvattaa perheensä turvassa omalla pienellä saarellaan.

Depp on hankkinut jo pari vuotta sitten omistukseensa Bahamalla sijaitsevan saaren, jossa vanhempien sekä 7-vuotiaan Lily-Rose Melodyn ja 4-vuotiaan Jackin on mukava varttua. Omalla saarellaan perhe on paremmin suojassa myös heitä alituisesti seuraavilta paparazzeilta.

– Siellä on todella kaunista, rauhallista, vapaata ja rentouttavaa. Haluamme tulevaisuudessa viettää siellä paljon nykyistä enemmän aikaa, koska se on täysin erilainen tapa elää.

Kokonaan perhe ei Ranskaa ja Yhdysvaltoja jätä, koska niissä asuminen saa lapset tottumaan erilaisiin kulttuureihin.

– Saaresta tulee tukikohtamme, mutta vietämme myös jatkossa aikaa myös Ranskassa ja Yhdysvalloissa, jotta lapsemme voivat varttua molemmissa kulttuureissa, Johnny Depp kertoi Hollywood Access -julkaisulle.