Seksikkäin mies kävi paparazzin kimppuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimmäksi mieheksi People -lehdessä äänestetty näyttelijä Matthew McConaughey on lopen kyllästynyt paparazzeihin, jotka seuraavat häntä joka paikkaan.

Viime päivinä hänet onkin kuvattu useaan otteeseen vähemmän mairittelevissa toimissa, kun näyttelijä Penelope Cruzista eronnut näyttelijä on juhlinut sinkkuelämän alkua kosteissa merkeissä. Matthew kuvattiin Yhdysvaltain itsenäisyyspäivän aikoihin Costa Ricassa, jossa hän pyöri räkäkännissä uimahoususillaan rantahiekalla keskellä yötä.

Toissapäivänä Malibun rannalla kuntoillut tähti ampui ystävineen paparazzeja vesi-ilmapalloilla siinä kuitenkaan onnistumatta. Lopulta paparazzien kuvaaminen kävi McConaugheyn hermoille niin paljon, että hän kävi käsiksi erääseen valokuvaajaan.

Matthew McConaughey pitää kuitenkin edelleen huolta kunnostaan, sillä taannoin hänet bongattiin pyöräilemästä yhdessä ystäviensä Jake Gyllenhaalin ja maailman tunnetuimman pyöräilijän, Lance Armstrongin, kanssa Malibun rinteillä.