Leonardo DiCaprio auttoi Madonnan pyörätuolifaneja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Leonardo DiCaprio on osoittanut herrasmiesmäisyytensä auttamalla poptähti Madonnan konserttiin saapuneita pyörätuolissa olevia faneja. Viime viikolla New Yorkissa järjestetyssä konsertissa Leo auttoi faneja selviämään yleisömassojen paineesta.

28-vuotias Madonna-fani Francesco Clark oli keikan eturivissä, kun eteenpäin rynnivät fanit olivat kaataa hänen pyörätuolinsa.

– Hän ei voinut nähdä mitään, koska ihmiset seisoivat hänen ympärillään. Hän yritti siirtyä eteenpäin, mutta kukaan ei antanut tilaa. Sitten turvamies tuli paikalle ja pyysi häntä tylysti siirtymään. Siinä vaiheessa Leonardo DiCaprio tuli paikalle ja pyysi häntä istumaan omalle paikalleen, Francescon ystävä Elisa Lipsky-Karasz kertoi PageSix.com -julkaisulle.

Hetkeä myöhemmin Leonardo siirsi vielä toisen pyörätuolissa istuneen fanin parhaalle mahdolliselle katselupaikalle oman paikkansa viereen, lavan catwalkin eteen.