Paparazzien vainoamisesta Hollywoodin trendilaji

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paparazzikuvaajien vainoaminen tuntuu olevan kesän trendikkäin harrastus, ainakin jos katsoo Hollywood-tähtien viimeaikaisia puuhia. Eilen uutisoimme Matthew McConaugheyn tempauksesta ampua paparazzeja vesi-ilmapalloilla ja käydä lopulta käsiksi kuvaajaan.

Nyt myös näyttelijät David Arguette ja Natalie Portman ovat liittyneet saman lajin harrastajiin. Arguette kävi riehumassa kotinsa edustalla odottaville kuvaajille, jotka olisivat halunneet ilmeisesti kuvan näyttelijän tyttärestä. Aseenaan tähdellä oli pyyheliina, jota hän tosin suostui vain heiluttamaan pelottavan näköisesti.

Blondiksi hiuksensa vaalentanut Natalie Portman kunnostautui puolestaan Buenos Airesissa joutumalla käsikähmään kuvaajien kanssa. Portman kuvaa parhaillaan My Blueberry Night -elokuvaa, jossa nähdään myös Jude Law, Rachel Weisz ja artisti-näyttelijä Norah Jones.