Agnes Pihlava levyttää kasariheviä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-kilpailussa neljänneksi sijoittunut Agnes Pihlava kertoi alkuvuodesta Staran podcast-haastattelussa odottavansa musiikkiuran alkamista työskentelemällä kokkina.

– Tällä hetkellä laulan vielä tyhjän pullon kanssa kotona. Katsotaan mitä sitten tapahtuu, Agnes kertoi.

Tuoreiden tietojen mukaan puolalaissyntyinen Anges on viimein toteuttamassa unelmaansa, kun hän tulee julkaisemaan syyskuussa ensimmäisen albuminsa When The Night Falls. Kappaleita levylle ovat kirjoittaneet suomalainen Lordi sekä ruotsalaisen Europe -yhtyeen keulahahmo Joey Tempest, joka onkin yksi melodisen kasarihevin legendoista.

– Jos onnistuu niin haluaisin laulaa 80-luvun rockin ja hevin sekoitusta. Ihanaa melodista heviä, Agnes kuvaili alkuvuodesta Staralle musiikkityyliään. Toive on siis toteutunut. Levylle on tehnyt musiikkia myös Agnesin henkilökohtainen idoli, Sonata Arctican Tony Kakko.

Esikoislevyn ensimmäinen single, I Thought We Were Lovers, julkaistaan elokuussa. Kuuntele Agnesin tunnelmat Idols-kilpailun jälkeen podcastissa!