Povipommi Anderson avioitui Kid Rockin kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Baywatch -televisiosarjasta superjulkkikseksi noussut povipommi Pamela Anderson ja hänen rokkarimiehensä Kid Rock, oikealta nimeltään Robert Ritchie, avioituivat viikonloppuna huvijahdilla Saint-Tropezin edustalla.

– Hän oli kaunein koskaan näkemäni morsian – kuin nykypäivän Brigitte Bardot, Jimmy Choo -brändin omistaja Tamara Mellon hehkui People -lehdelle.

– Kid Rock oli todellinen rocktähti. Hän antoi morsiamelle kunnon suudelman ja kaikki itkivät. Ne olivat todelliset rock’n’roll-häät, Elton Johnin aviomies David Furnish puolestaan kertoi.

Pamela Anderson on ollut aiemmin kerran naimisissa, mutta Kid Rockille avioliitto on ensimmäinen. Anderson kertoi viime viikolla lehdistötilaisuudessa menevänsä Rockin kanssa naimisiin useita kertaa viikon sisällä. Häät pidetään Saint-Tropezin lisäksi myös Malibussa, Detroitissa, Nashvillessa.

Pariskunta on seurustellut keväästä 2001 lähtien ja he kihlautuivat huhtikuussa 2002 Las Vegasissa. Seuraavana vuonna pari kuitenkin erosi, mutta aiemmin tässä kuussa he kohtasivat Saint-Tropezissa yhteisen ystävänsä huvijahdilla ja päättivät avioitua.

– Se oli kuin emme olisi olleet lainkaan erossa. Rakastan häntä kuolemaan saakka, Anderson kertoi verkkosivustollaan pari viikkoa sitten.

Andersonilla on aiemmasta avioliitostaan kaksi poikaa, 8-vuotias Dylan ja 10-vuotias Brandon. Poikien isä on rocktähti Tommy Lee, jonka kanssa Pamela oli naimisissa vuosina 1995 – 1998. Kid Rockilla on puolestaan 16-vuotias poika Robert James Ritchie Junior.