Sunrise Avenue : Fairytale Gone Bad

Singlet · Stara.fi

Sunrise Avenue on yksi mielenkiintoisimmista uusista kotimaisista yhtyeistä. Yhtyeen On The Way To Wonderland -esikoisalbumilta julkaistaan seuraavaksi singlenä Fairytale Gone Bad, joka on nyt Staran ennakkoarvostelussa.

Kappaleen albumiversio on erittäin tarttuva varsinkin kertosäkeensä osalta. Positiivinen tunnelma tuo kepeää kesäfiilistä alkavaan syksyyn. Tour De France -kilpailun tunnusmusiikiksi Saksassa valitun kappaleen singlellä kuullaan radioversion, akustisen version ja instrumentaalin lisäksi myös pari mielenkiintoista remiksiä.

Heikki “Dallas Superstars” Liimataisen työstämä Supermodels From Paris Remix on tiukkaa ja tasokasta klubiosastoa, joka tanssittaa takuulla klubeilla. Kappaletta on muokattu siinä määrin, ettei alkuperäistä hetikään tunnista. Hessun versiossa alapää potkii mukavasti ja tanssijalka vipattaa. Alkuperäisen tunnelmaa on kunnioitettu jättämällä säkeistöjä jäljelle. Tarttuva kertosäe on ympätty remiksiin upeasti pitkään breikkikohtaan. Toimii.

Jani Saastamoisen The Blush Gone Bad Remix on tribaalihenkinen tanssiversio, jonka soundimaailmaa ryydittää alkupuolella kevyen rauhallinen housepiano. Version koukku on hyvin rullaava tasainen biitti ja sen mukana kulkeva tribaalikolina. Lopputulos yhdistelee housea ja trancea sopivassa mittakaavassa.

Single julkaistaan 23. elokuuta 2006.

Pisteet 4/5