Agnes Pihlava julkaisee viimein esikoislevynsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-kisasta tutuksi tullut Agnes Pihlava on viimein saanut esikoislevynsä valmiiksi ja julkaisukuntoon. Agnes julkaisee When The Night Falls -albuminsa 27. syyskuuta. Staran ennakkokuuntelussa albumista kuoriutui erittäin tyylikäs kasarihenkinen rockplatta.

– Kasarihevi on mun ominta juttua, sillä se ei kuole koskaan. Unelmani on toteutunut. Saan laulamisesta aivan mielettömästi voimaa. Elämän mottoni kulkee nimellä ”rakkautta ja enkeleitä” ja sama teema on myös ensimmäisellä levylläni. Asiat kääntyvät aina lopulta hyvin, Agnes itse totesi tulevasta levystään.

Levyn tekijätiimistä löytyy nimiä, jollaisista Agnes ei olisi voinut edes unelmoida ennen Idols-menestystään. Kappaleita ovat työstäneet Mr. Lordi, Sonata Arctica -yhtyeen Tony Kakko ja maineikkaan ruotsalaisen kasarirock-yhtye Europen keulahahmo Joey Tempest. Myös bändipuolelta löytyy tuttuja nimiä, kuten Apocalyptican Mikko Sirén, Stratovariuksen Lauri Porra sekä Tuomas Wäinölä ja Sami Ojala.

Agnesin esikoissingle I Thought We Were Lovers julkaistaan radiosoittoon 28. elokuuta.