Robbie Williamsista futisseuran puheenjohtaja?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin poptähtiin kuuluva Robbie Williams on sanonut, että hän haluaa toimia Englannin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan Port Valen puheenjohtajana, kun hänen musiikkiuransa on ohi. Joukkueen nykyinen puheenjohtaja Bill Bratt sanoi Williamsin kertoneen asiasta hänelle.

Williams, joka omistaa 24,9 prosenttia Port Valen osakkeista, ei ole suostunut ottamaan joukkueen kunniapuheenjohtajan roolia vastaan. Entisen Take That –poikabändin jäsen perusteli valintaa sanomalla, että hän ei ehdi paneutua rooliin riittävän huolellisesti.

– Voin vakuuttaa, että jos joukkue liikkuu eteenpäin ja hän pitää näkemästään, hän on mukana enemmän ja enemmän. Robbie on henkilö, johon voi luottaa ja hänellä on tämä joukkue sydämessään, Bratt sanoi maanantaina.

– Hän kertoi, että tulevaisuudessa hän haluaisi toimia Port Valen puheenjohtajana tai olla mukana paljon enemmän, Port Valen puheenjohtaja kertoi ja lisäsi, että Williamsin siirtyminen englantilaisjoukkueen johtoon voi viedä kuitenkin vielä pitkään.

Lähde: Urheiluviikko.net