Brittitähdet sanasodassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian r&b-tähdet Jamelia ja Keisha White ovat tähän saakka onnistuneet kisaamaan musiikinostajista suurin piirtein sovussa. Molemmat nimettiin äskettäin ehdolle parhaaksi naispuoliseksi brittiartistiksi MOBO-gaalassa, ja ehdokkuus on kiristänyt tähtösten tunnelmia.

Jamelia raivostui, kun kuuli mitä kilpakumppani oli todennut hänestä julkisesti. Keisha White totesi radiohaastattelussa, että Jamelia ei ole vakavasti otettava artisti ja ettei hänen levyjään osta kukaan enää viiden vuoden kuluttua.

Jamelia pääsi puolestaan ääneen RockFM -radiokanavan haastattelussa, jossa tuore teinitähti sai kuulla kunniansa.

– En halua Keisha Whiten voittavan kisaa. Haluaisin korostaa, että ensimmäinen albumini julkaistiin jo vuonna 2000 ja että ihmiset ostavat sitä yhä edelleen. Itse asiassa en edes tiennyt aiemmin, että Keisha White on julkaissut albumin, Jamelia sivalsi.

Jamelia on yksi viime vuosien myydyimmistä brittiläisistä naisartisteista, ja hänen Superstar -singlensä on soinut jo vuosia radioaalloilla ympäri maailmaa.

Teinitähti Keisha White on puolestaan julkaissut kahden vuoden pituisella urallaan kaksi albumia, joten ainakaan uran pituudella hän ei vielä pääse kehuskelemaan. Whiten ensimmäinen albumin Seventeen vedettiin lisäksi pois myynnistä surkean menestyksen takia, kun se nousi Britannian albumilistalla parhaimmillaan sijalle 308.