Willie Nelson kärähti huumeista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Legendaarinen coutrytähti Willie Nelson – amerikkalaisuuden ikoni – on kärähtänyt huumeiden hallussapidosta. Suosikkiartisti jäi kiinni, kun hänen käyttämänsä keikkabussi tutkittiin eilen Saint Martinissa, Louisianassa.

– Keikkabussi pysäytettiin rutiinitarkastukseen, ja kun konstaapeli lähestyi ajoneuvoa, sen ikkunoista leijaili voimakas marijuanan tuoksu. Ketään ei pidätetty, koska kyseessä oli vain rikkomus, Louisianan poliisin edustaja kertoi TMZ.com julkaisulle.

73-vuotiaan tähden käyttämästä bussista löydettiin tarkemmissa tutkimuksissa marijuanaa ja huumaavia sieniä. Willie Nelson, bussin kuljettaja ja kolme yhtyeen jäsentä saivat varoitukset marijuanan ja sienien hallussapidosta.

Suomessakin vieraillut Willie Nelson on yksi Yhdysvaltojen supertähdistä. Hän on julkaissut urallaan kymmeniä levyjä sekä näytellyt lukuisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Viimeksi Nelson nähtiin valkokankaalla elokuvassa Dukes Of Hazzard yhdessä Jessica Simpsonin ja Johnny Knoxvillen kanssa. Hänen tunnetuin kappaleensa on klassikkosävelmä On the Road Again.