Robbie Williams ja Shakira duetoivat?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Robbie Williams ja latinotähti Shakira voivat tehdä lähitulevaisuudessa yhteisen kappaleen, jos Robbien entinen hovituottaja pääsee Robbien kanssa takaisin studioon. Guy Chambers työsti aiemmin Robbielle useita hittejä, kuten Angels ja Rock DJ.

Robbien ja Chambersin tiet erosivat, kun heille tuli kiistaa useiden miljoonien arvoisesta sopimuksesta levy-yhtiö EMIn kanssa. Nyt Chambers on ilmoittanut olevansa valmis sovintoon ja työstämään Robbielle uuden hitin, mutta vain jos Robbie suostuu tekemään kappaleen yhdessä Shakiran kanssa.

Tuottaja on varma, että supertähtien yhteinen duetto saisi Robbien uran viimenkin nousuun myös Yhdysvalloissa, jossa Robbie ei ole saanut toivotulla tavalla menestystä.

– Hänen olisi pitänyt tehdä se jo aiemmin. He olisivat täydellinen pari ja, haluan kirjoittaa heille kappaleen. Siitä tulee takuulla maailmanlaajuinen hitti, joka tekee Robbiesta suositun myös Yhdysvalloissa, Chambers hehkutti The Sun -lehdelle.