Suosikkijuontaja ajoi onnettomuuden 450 km/h vauhdissa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin autoalan ohjelmiin lukeutuvan Top Gearin hurjapäänä tunnettu juontaja Richard Hammond on joutunut sarjan kuvauksissa uskomattoman rajuun auto-onnettomuuteen ja makaa tällä hetkellä sairaalan teho-osastolla tajuttomana kriittisessä tilassa.

Juontaja oli kokeilemassa suihkumoottorilla liikkuvaa ”autoa” Elvingtonin lentokentällä Yorkshiressä, kun hän ajautui ulos kiitotieltä. Paikalla olleiden mukaan vauhti on voinut olla onnettomuushetkellä jopa 280 mph, eli uskomattomat 450 kilometriä tunnissa!

– Onnettomuus tapahtui aivan äskettäin ja tässä vaiheessa huomiomme on vain Richardissa, BBC:n tiedottaja kommentoi tapausta eilen The Sun -lehdelle.

– Kello 17.45 aikaan tänään saimme palokunnalta ilmoituksen, että mieshenkilö on jumissa laitteessa, jota kutsumme suihkumoottoriautoksi. Ajoneuvo oli ajautunut ulos kiitotieltä. Sitä kuljettanut mies on vakavasti loukkaantunut ja hänet kuljetettiin lentoteitse sairaalaan Leedsiin, paikallisen poliisin tutkija Mike Thompson kertoi.

Suomessa Richard Hammond juontaa parhaillaan myös Nelosella sunnuntaisin nähtävää Järjen jättiläiset -sarjaa.

Richard Hammondin aikaisempien hurjien temppujen videoita voit katsella tästä. Ohjelman verkkosivut löytyvät osoitteesta www.topgear.com. Alta löydät videon, jossa Hammond ajaa jeepillä veden päällä.