Top Gear -juontaja rikkoi ennätyksen ennen kolariaan. Nopeus olikin 507 km/h!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen vakavaan onnettomuuteen Englannissa joutunut suositun Top Gear -televisiosarjan juontaja Richard Hammond ajoikin tuoreimpien tietojen mukaan suihkumoottorikäyttöisellä rakettiautollaan peräti 507 kilometrin tuntinopeutta! BBC:n mukaan se on maalla kulkevien ajoneuvojen ennätys Britanniassa.

Lääkäreiden mukaan kriittisessä tilassa oleva Hammond kärsii vakavasta aivovammasta, mutta siitä huolimattta he ovat optimistisia hänen toipumisestaan. Aviomiehen ja isän toipumista toivovat fanien lisäksi myös vaimo Mindy ja pariskunnan kaksi lasta.

Maailman suosituimman autoalan ohjelman rämäpäisenä juontajana tunnettu Richard Hammond on Britanniassa erittäin pidetty, ja kansalaiset ovat toivottaneet hänelle pikaista toipumista tuhansilla sähköpostiviesteillä eri lehdille.

– Voin vain uskoa kuinka onnellinen Richard on, kun kerron hänelle kuinka moni motoristi ja rekkakuski on rullannut ikkunansa auki ja kertonut toivovansa hänen pikaista paranemistaan, juontajakollega Jeremy Clarkson kertoi The Sun -lehdessä.

Ohjelmaa tuottava BBC on luvannut tutkia poliisin kanssa tarkkaan onnettomuuden olosuhteet ja selvittävänsä siihen johtaneet syyt. Suomessa Richard Hammond juontaa parhaillaan myös Nelosella sunnuntaisin nähtävää Järjen jättiläiset -sarjaa.