Outkast (feat. Scar & Sleepy Brown) : Morris Brown

Singlet · Stara.fi

Outkastin tuore kokopitkä Idlewild ei säväyttänyt kovinkaan suuresti, eikä levyltä nyt julkaistu toinen singlelohkaisukaan saa aikaan mitään erityisiä hittiviboja. Morris Brown on keskinkertaisen toimiva, mutta toki ihan tyylikäs raita.

Kertosäkeen kasarivaikutteiset vokaalit toimivat kiitettävästi ja feattaajat Scar ja Sleepy Brown tuovat oman mielenkiintoisen värinsä vokaaleihin. Kappaleen tausta on orgaanista kauraa, ja siinä mielessä esittelee soundipuolella vuosikymmenten takaista äänimaisemaa. Varsinaista hiphop-jytinää kappaleessa ei siis ole, joten alapään kajarit saavat olla aika lepotilassa.

Lahkeet eivät siis lepata, mutta muutaman kuuntelukerran jälkeen kappaleesta kuoriutuu hieman keskinkertaista toimivampi Outkast-raita. Tämäkään ei vielä ole ”se” hitti, jota uudelta albumilta kovasti kaivattaisiin.

Pisteet 3/5