Top Gear -juontaja selviää hengissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimman autoalan -televisio-ohjelman juontaja Richard Hammond ajoi keskiviikkona uskomattoman rajun kolarin ohjelmaansa kuvauksissa. Rakettiautolla 507 kilometrin tuntinopeudessa onnettomuuteen joutunut juontaja tulee kuitenkin selviämään hengissä.

Kriittisessä tilassa sairaalaan toimitettu Top Gear -juontaja Hammond tyrmistytti perheensä ja lähipiirinsä ottaessaan muutamia askelia sairaalassa jo 30 tuntia onnettomuuden jälkeen.

– Richard nousi yhtäkkiä istumaan sängyssään, avasi silmänsä ja kysyi mitä tapahtui. Kerroin hänelle onnettomuudesta. Sitten hän kysyi, että ajoiko hän huonosti. Sen jälkeen hän nousi sängystään ja käveli vessaan, juontajakumppani Jeremy Clarkson kertoi The Sun -lehdelle.

Hammond on siis ylittänyt kaikki odotukset toipumisestaan. Vielä torstaina lääkärit pelkäsivät äärimmäisen rajun onnettomuuden vievän suosikkijuontajan hengen tehohoidosta huolimatta. Nyt pahin on jo takana.

Suomessa Richard Hammond juontaa parhaillaan myös Nelosella sunnuntaisin nähtävää Järjen jättiläiset -sarjaa.