U2 -fanit boikotoivat eBay-huutokauppaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tuhannet raivostuneet U2-yhtyeen fanit ovat päättäneet boikotoida eBay-huutokauppaa sen jälkeen, kun suosikkiyhtyeen 250 fanilleen järjestämän nimmarikeikan muistotavaraa tuli myyntiin vain tunteja tilaisuuden päättymisen jälkeen.

Yhtye juhlisti U2 by U2 -kirjansa julkaisua järjestämällä viime perjantaina Waterstonen kirjakaupassa tilaisuuden, jossa yhtyeen jäsenet jakoivat nimikirjoituksia kirjoihinsa. Pian omistuskirjoituksella varustettuja kirjoja ilmestyi internetin huutokauppasivustolle 750 punnan, eli noin 1.000 euron kappalehintaan.

– Jokainen tosi fani voisi antaa vaikka oikean kätensä päästäkseen tuollaiseen tilaisuuteen. Tosi fanille tuollaisesta tilaisuudesta rahallisesti hyötyminen on pöyristyttävää ja itsekästä. En enää koskaan osta mitään eBaystä, tilaisuudessa mukana ollut fani kertoi BANG Showbiz -julkaisussa.

Fanit ovat purkaneet tuntojaan samaisesta asiasta myös U2 -yhtyeen verkkosivustolla.