Katri Ylander johtoon Miss Pop 2006 -äänestyksessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-kilpailusta tutuksi tullut Katri Ylander on noussut Stara.fi -sivustolla järjestettävän Miss Pop 2006 -äänestyksen kärkeen aivan loppumetreillä, parin viikon kirimisen jälkeen.

Äänestystä alusta saakka johtanut Lordi-yhtyeen kosketinsoittaja Awa joutui luovuttamaan kärkipaikan keskiviikkona, kun äänestystä on jäljellä enää reilut kolme vuorokautta. Ylanderin johto on tosin vaivaisen prosentin kymmenyksen, joten tilanne ehtii vielä muuttua.

Äänestyksessä on jo nyt annettu ääniä lähes kaksinkertaisesti aiemman ennätyksen verran, eli peräti 17.500 kappaletta! Suomen kauneinta popparia etsivän äänestyksen kolmen kärki on ollut selvä alusta lähtien. Katri Ylanderin ja Awan lisäksi kolmannella sijalla on pysynyt tasaisesti PMMP-yhtyeen Paula Vesala. Miss Pop -äänestys järjestetään nyt viidennen kerran.

Voit osallistua äänestykseen tästä.