Nicole Kidmanin minuuttipalkka 3 miljoonaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensi vuoden Guinnessin ennätysten kirja kertoo, että australialainen näyttelijä Nicole Kidman on tehnyt ennätyksen näyttelijöiden minuuttipalkassa. Hän työsti taannoin Chanel No. 5 -tuoksun televisiomainoksen ja ansaitsi mainoksesta huimat 3 miljoonaa euroa minuutissa.

Television parhaiten palkattu tähti on edelleen keskusteluohjelman emäntä Oprah Winfrey, joka ansaitsi Forbes-lehden mukaan 181 miljoonaa euroa vuodessa. Parhaiten palkattu televisio-tuomari on Idols-ohjelmastakin tuttu Simon Cowell, joka ansaitsi tuomaroinnillaan 28 miljoonaa euroa.

Parhaiten ansaitseva lastenkirjailija on odotetusti Harry Potter-kirjojen tekijä J.K. Rowling, joka ansaitsi vuodessa 52 miljoonaa euroa. Aikaisempien arvioiden mukaan hän olisi ansainnut viime vuonna kymmenen miljoonaa enemmän.