Iso H pääsee vankilasta keskiviikkona

Viihdeuutiset · Stara.fi

Fintelligens -yhtyeestä tuttu hiphop-tähti Iso H, eli Henrik Rosenberg, vapautuu keskiviikkona vankilasta kärsittyään aseistakieltäytymisestä saamansa 195 päivän ehdottoman vankeusrangaistuksen. Iso H vapautuu Helsingin työsiirtolasta keskiviikkoaamuna kello 7.00.

– Mielestäni valtio ampui itseään jalkaan. Olen varmempi asiastani kuin koskaan, Iso H kommentoi.

Henkalla on vapauduttuaan edessä asunnon etsiminen ja rankka työsyksy. Hän miksaa Elastisen toista sooloabumia, ja työstää samalla omaa sooloaan.

– Välittömästi vapauduttuani menen suoraan töihin, hän kuittaa.

Aivan suoraan studioon artisti ei kuitenkaan suuntaa, sillä Iso H järjestää tiedotustilaisuuden heti vapauduttuaan. Myöhemmin illalla Rähinä Records järjestää vielä Iso H:n vapautumisen kunniaksi juhlan Vinyl -klubilla.