Katri Ylander on Miss Pop 2006

Viihdeuutiset · Stara.fi

Katri Ylander on valittu Suomen kauneimmaksi naispoppariksi Stara.fi -verkkojulkaisun järjestämässä Miss Pop 2006 -äänestyksessä. Hän ohitti kisaa alusta saakka johtaneen Lordi-yhtyeen Awan äänestyksen viimeisinä päivinä, ja ehti kuroa lähes prosentin erotuksen saaden lopulta 23,8 prosenttia äänistä.

Toiseksi sijoittunut Awa joutui tyytymään 22,9 prosenttiin. Kolmanneksi lukijat äänestivät PMMP-yhtyeen Paula Vesalan, joka sai 19,9 prosenttia äänistä. Ääniä annettiin ennätysmäiset 19.224 kappaletta.

Viidettä kertaa järjestetyn äänestyksen voitosta käytiin siis tiukkaa taistelua koko äänestyksen ajan. Awan heti alussa ottama selkeä etumatka kapeni koko äänestyksen ajan, kunnes Katri Ylander nousi johtoon vain kolme päivää ennen äänestyksen päättymistä.

Miss Pop on vuosittainen, vakavalla leikkimielellä toteutettu äänestys maamme kauneimmasta naisartistista. Voittajan päättävät Stara.fi -verkkolehden lukijat. Tänä vuonna kisataan vielä maan komeimman miesartistin Mister Pop 2006 -tittelistä. Viime vuonna voiton vei Poets Of The Fall -yhtyeen Marko.

Stara.fi on Suomen suurin verkossa julkaistava viihdelehti. 15 – 30 -vuotiaille suunnattu julkaisu ilmestyy verkkolehden lisäksi myös ilmaisena Stara -aikakauslehtenä. Verkkoversio tavoittaa lähes 70.000 lukijaa viikossa.

Miss Pop 2006 tulokset