Hansonin viimeinenkin jäsen naimisiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hansonin popparitrion nuorin jäsen Zac asteli vihille nelisen kuukautta sitten Atlantassa, Yhdysvalloissa. Ilmeisesti häät olivat mieluisa tapahtuma, sillä nyt myös isoveli Isaac Hanson on mennyt naimisiin pitkäaikaisen tyttöystävänsä kanssa.

25-vuotias Isaac ja 22-vuotias Nicole Dufresne vihittiin lauantaina Oklahomassa, People -lehti uutisoi. Häätilaisuus oli perinteinen seremonia, joka järjestettiin yhtyeen kotikaupungissa Tulsassa. Isaac oli viimeinen naimaton Hanson, sillä Taylor meni naimisiin jo vuonna 2002. Pariskunta sai kolmannen lapsensa syyskuussa.

Hanson-kolmikko nousi hittilistoille 90-luvulla ikimuistoisella MMMBop -pop-rallatuksellaan. Viimeksi yhtye on tehnyt hieman suuremman kiertueen vuonna 2004, kun kolmikko esiintyi kolmen kuukauden ajan akustisilla keikoilla markkinoimassa Underneath -albumiaan.