Justin Timberlake ja Christina Aguilera juhlivat yhdessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosien The Mickey Mouse Club -lastenohjelman juontajapari Justin Timberlake ja Christina Aguilera juhlivat yhdessä Timberlaken uuden FutureSex/LoveSounds -albumin julkistamisbileissä tiistaina Los Angelesissa.

Samalla kiertueellakin taannoin esiintynyt supertähtikaksikko viihtyi hyvin yhdessä, vaikka juhlissa oli mukana myös Justinin tyttöystävä, näyttelijä Cameron Diaz. Justinin ja Cameronin välirikosta, ja jopa erosta, on huhuttu viime viikkoina paljon, mutta vahvistusta kumpaankaan suuntaan ei ole saatu. Niin tai näin, ainakin Justinin ja Christinan välit ovat lämpimät.

Justinin uutta albumia juhli edellämainittujen lisäksi sankka joukko Hollywoodin a-sarjan julkkiksia. Juhlissa nähtiin myös Lindsay Lohan, joka joutuu yhä pitämään kädessään kipsiä taannoisen liukastumisensa takia.