Tom Cruise ja Katie Holmes odottavat toista lasta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seuratuimpiin lukeutuva julkkispari Tom Cruise ja Katie Holmes saivat ensimmäisen lapsensa huhtikuussa. Pitkään piiloteltu Suri-tytär teki kauan odotetun debyyttinsä äskettäin Vanity Fair -lehden kuvissa.

Nyt Yhdysvalloissa on huhutaan jo mahdollisesta toisesta lapsesta, kun jonkinlaista vahvistusta huhuille saatiin tuoreista valokuvista. Niissä Katie Holmes ja Tom Cruise kävelevät onnellisen näköisenä käsi kädessä, ja Katien vatsa on selvästi pyöristynyt. Nyt rapakon takana käydäänkin keskustelua siitä, ovatko kyseessä odotuksen tuomat kilot, vai ovatko Tom ja Katie ottaneet mallia Britneystä ja Kevinistä.

Oli kyseessä raskaus tai ei, ainakin paparazzit seuraavat pariskunnan jokaista liikettä, ja varsinkin vatsan seutu lienee jatkossa kameroiden tähtäimissä.